Apa ke Bendenye Ni?

Adeh.. Sejak dua menjak ni, Ann perasan selalu kuar bende alah 'bandwidth exceeded' nih...
Apa sebenarnyer yang telah berlaku?
Argh.. Malasnya nak google nak carik jawapan.. Huhu
Ann ada hal lain lagi nak buat ni, blogwalking pun baru nak mula,  Tapi rasa tak leh nak jalan jauh sangat..
Afsal? Fasal besok nak pegi keje la.. Macam orang lain tak keje.. Haha
Ahem.. Tapi Ann sirius ni..
Adakah sesiapa yang lalu-lalang kat sini tahu?Anda dipersilakan memberitahu, jika tahu..Hehe
Andaian Ann sahaja:
Adakah sebab terlalu ramai yang pakai widget ni? Tak aci lah gituh..
Atau post Ann yang dah exceed widget tuh.. Tapi rasanya blog belom cecah 100 pos pun!


p/s: Saje le tanya, kot2 ada sesapa yang tahu apa solutionnyer.. jimat masa tak nyah google lagi.. Segala bantuan didahului dengan Terima Kasih!!! Eh, ada lagi satu soklan: caner nak dpt BE dari nuffnang.. uwaa.. blom penah dpt lar.. ngee~

Wassalaamualaikum!

8 comments:

gaung said...

mok cik...kami pom tak tahu aper yang terjadi..kita try tanyer otai blog 6t ok..FYI..mok cik dalam list blog walking kami..check it out..tq
kamu orang ke-60..alhamdulillah

Pendekar Berkuda said...

background tu pakai website apa?? bukan masalah posting...tapi pasal background kat belakang tu...itu akaun photobuckets ann ke tu??

kalau betul...akaun tu dah melebihi had bandwidth yang dibenarkan...banyak sangat gambar kot...

kalau bukan...akaun website apa tu??

nak tahu ni...kalau dah jawab..sila inform pendekar kat shoutbox blog pendekar okay...

Cheqna said...

tak tau jawapan..saja2 nak tau apa respond org lain..hehe

:-)

n.hasleena said...

sypun budak baru belajar...byk sgt benda yg tak tau isk..isk..isk...

sekuk tawa said...

uisy bahaye ni..ahahah

Fakhrul Zakry said...

ohh bandwith exceed, mean dah ramai view gambar tu.. its free host kan. so biasa lah tu,


(●̮̮̃•̃). (●̮̮̃•̃) Salam singgah malam . SILA LAH JENGUK BALIK BLOG BUDAK PRASAN HENSEM SINI :D

http://www.fakhrulzakry.com/blog/

ann said...

Hmm.. ada logik jugak wahai fakhrul.. some grapik ann pakai adalah free, yg berhosting kat tinypic.
pendekar berkuda: personaly, ann x pakai pun photobucket, maybe template bg tu yg pakai, dan rs xder kaitan dgn bg..
neway, thanx guys for ur kinda thought!

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy nyer pun jadi macam tu
huhu...penin kepala pikir nape

MY RECENT POST : Plectranthus rotundifolius (Poiret) Sprengel - APA TU ?