Tagging bukan Ragging

Was tagged by Sharifah Nor & Whiteco-p 

R.U.L.E
"Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."


25 facts about me???


01: I was born in New Castle on labour day

02: I'm the youngest of six siblings

03: I went to school in New Castle

04: Graduated in Selangor

05: I'm married but no children yet..

06: Work and live in Selangor

07: Work as programmer cabuk.. kadang2 jadi secretary / tea lady.. huhu

08: Becoz my hubby work in da same ofis

09: I have over 20 nephew and niece all together.. so 'mokcik' is appropriate nick rite?

10: I already have cucu.. - son of the niece.. ngeee

11: I'm slim.. sebab x cukup duit nak makan.. haha

12: I love to eat chocolate - lama dah tak makan, sebab kena berjimat, minyak dah naik lagi

13: I love cat - there are 5 cats with no surat beranak, and plus two had lost

14: My ambition want to open a real store - sekarang hanya beroperasi secara maya @Surf-ann-shoppe

15: Perhaps pet store or halal hub or both.. Aamiiiin

16: Love to travel - teringin nak gi beijing or else where in China

17: Adeh.. apo laei ni... Tak suka cakap banyak

18: Tak suka jugak pada orang yang banyak cakap, kerana cakap banyak boleh jadi tercakap yang bohong2... ada betul ka?

19: Easily addicted to any tv show - so try very hard to restrict to news, documentary, comedy show & surfing internet.. and Now addicted to do blog jogging

20: Sometimes become very sensitive - tapi hati dalam, baik punya.. ekekek

21: I have a bit seriuos look when doing work or thinking of something.. bukan sombong maa

22: Takut bawak motor - walau takut, boleh kata hari2 jadi pembonceng motor

23: Ada lesen kereta - masa bujang selalu drive dari Selangor ke New Castle, cuma sekarang dah jarang2 bawak, pasal pakai driver(my hubby)

24: Very particular in choosing food and restaurant - tak bulih makan ayam cucuk pasal ada resdung

25: Sori lah bahasa sudah jadi rojak.. but definitely i love to eat rojak! - especially mamak punya..

The End.


Next is my new victim:
  1. http://azierazwan.blogspot.com/
  2. http://chehasmida.blogspot.com/
  3. http://heroemie.blogspot.com/
  4. http://norgadis.blogspot.com/
  5. http://becahitam.blogspot.com/
  6. http://no92a.blogspot.com/
  7. http://budulagend.blogspot.com/
  8. http://www.sukadukahas.blogspot.com/
  9. http://sudirsuichi.blogspot.com/
  10. http://www.cikctkikokikilala.blogspot.com/
  11. http://sukahaha.blogspot.com/





p/s: I think 11 is enough.. jenuh dah nak carik.. hahaha.. Sori lah pada yang buat R.U.L.E. i broke the rule. 
Sebelas yang di tag adalah diambil secara rawak dan kebanyakkan adalah daripada pengunjung terkini yang telah meninggalkan jejak.. Walau bagaimana pun terasa seperti kena ragging pun ada...  Wassalam.

5 comments:

Norgadis Labuan said...

Aku kena tag? Bahasa orang putih pula tu, habislah aku...

ann said...

lawak lah norgadis.. nak jawab ikut bahasa apa pun x kisah.. arab pun mokcik paham.. ekekekek

ann said...

kamus kan ader.. ngee~

Norgadis Labuan said...

Tag dah siap...
http://sahabatnorgadis.blogspot.com/2010/11/tag-25-tentang-diriku.html

whiteco-p said...

mmg jenuh nk tag smpai 25 org..huhu
tp syabas anda b'jaya wat.. :)