Frust

Salam.

Melepas lah nak tengok bulan gerhana. Dari awal duk usha kat luar. Tapi bulannyer tidak kelihatan dari sini.
Kat luar tadi ada munyik guruh dan nampak kilat sket².. Hari macam nak hujan. Itulah agaknya awan tebal telah menutupi bulan, hingga lokasi bulan pun susah nak agak.

Last sekali nak kul 12, pi jenguk lagi.. time ni bulan mesti memang dah nak tegak atas kepala kan.. Memang nampaklah bulan, tapi sudah terlambat. Bulan gerhana dah sudah di peringkat akhir gerhana.

Harap² gerhana malam ni, tidak akan meng-gerhana kan keputusan blood test mokcik nanti. Siang tadi baru pergi amik darah lagi untuk completekan sample darah yang tak cukup tempoh hari. Gara² pitam. Ekekek..

Kita sama² tunggulah yer.

2 comments:

Mizz Aiza said...

Salam.. tak sempat tengok gerhana bulan tu..

mokcik-ann said...

waalaikumsalam.. kita serupa.