Wishlist 2013

Salam 20sen!

Apa kabar? Hari ni mokcik nak wat tayangan gambar. Apo yang telah mokcik rasa menarik untuk dimiliki dan nak boli sangat², kalulah mokcik kayo dengan duit. Cuma waktu yang belom izinkan mokcik untuk berbelanja sakan dan sesuka ati.. Bondo² ni bukannyo takdo faedah, malahan sangat praktikal. 

Moh lar kito layan gambar dulu, sebelum mokcik melalut ke laut. Gambar² ini semua adalah ihsan dari Google..


Meja yang boleh dilipat


Kerusi memori - sesuai utk yg selalu sakit belakang mcm mokcik



Panel LED untuk membaca di tempat gelap

Pengupas epal

yang ni dah ader, tapi rosak lak xleh guna, nak tukar pun dah xde warranty.. uhukk


Moga suatu hari nanti, akan ku miliki jua..






JOM LIKE → Kedai Online Nooxa

2 comments:

Aya Zuki said...

salam 20sen jugak :D

Cheqno said...

Mokcik xpayoh tunggu kayo, beli so-so,hok nok sangat2 beli dulu, lamo-lamo dapak semo..he..he..