Salam Jumaat Pertama di Tahun Baru Hijrah

Assalaamualaikum!

Hari ni dah Jumaat oke.. Bikin apa tu? Jangan bikin kecoh tauu..

Mummy hari ni tiba² rasa bosan pulak. Padahal memang hari² pun bosan - xder orang nak melayan bersembang. Hari² kena melayan blues sorang².. Korang ader? Haha.. Mesti sorang dua yang baca ini ada senasib macam mummy jugak.

Ikut agenda, hari ni pagi² nak keluar pergi kedai/pasar. Semua oarng ada tugasan memasing nak buat, so, bila xde teman nak keluar ni yang rasa malas. Berat sangat punggung nak bangun. Tambah² bila dah melekat hadap internet.. Mana tak nyer, dari semalam dok hold nak reply emel customer. Pagi² tadi haruslah bukak pc, layan emel dulu. Sudahnyer teringat pulak pada anaknde blogger semua... Alasan!

Okey, teringat memang lah ingat.. masa dolo² asik wat blogwalking.. sekarang x dan nak semua tu serentak.. Sekarang blogwalk atas mobile je.. tapi itulah banyak kekangan bila on mobile. tak leh nak tinggalkan komen pun.. Just jalan² baca jer lah, kadang² sampai kena restart hp sebab dah sangkut, bila dah tersinggah ke laman² yang ada banyak popup skrin agaknyer. Lepas masuk situ, mesti dah tak leh nak surfing lagi..

Campur dengan bizi dengan kehidupan sehari², memanglah banyak kekangan nak berblogging selalu.. Last week, ada kenduri di kampung mummy, pun belom sempat nak update. Insya Allah coming soon. Doakan. Hujung minggu ni pula, insya Allah mummy nak wat kelas roti. Harap ada sambutan & semua berjalan lancar.. Buat kat rumah jer, terhad untuk 5 orang.

Doakan mummy berhasil jayakan kelas roti yer..



DI HARI JUMAAT 
BANYAKKAN BERSELAWAT KE ATAS JUNJUNGAN NABI MUHAMMAD s.a.w.

2 comments:

Khir Khalid said...

Aamiin.. semoga terus berjaya.. Salam Jumaat & salam Hijrah.. :)

Isabel Diaz said...

Salam maal hijrah sis