Pengumuman Penting

Salamualaik...

Jom.. Jom.. Jom...

Meh baca sini.

Ada pengumuman penting mokcik nak syer.




Esok - adalah 30 Mei 2012 bersamaan 9 Rejab 1433H akan berlangsung Pembukaan Serentak dua kedai maya baru kepunyaan ahli keluarga mokcik yang terdekat, dan akan dikelolakan oleh mokcik secara usaha-sama. 
******

Ahak.. Minta rakan² blogger dapat memberi sokongan dan dokongan untuk memeriahkan lagi pembukaan kedai tersebut. Boleh ajak kawan² korang sekali datang secara maya, iyalah kan kedai maya. Mokcik fikir anda arif benar apakah bentuk sokongan yang dimaksudkan ituw. Tapi mokcik nak sebut jugak lah bagi nak memanjangkan entri yang sebenarnya boleh jadi oendek jer.. Sebab tajuk pun pengumuman. Aha-ha..

Sokongan yang dimaksudkan adalah:
  • Anda boleh jadi pengikut
  • Anda boleh singgah bila² masa anda suka - nak tambah bilangan pelawat
  • Anda juga boleh jadi pembeli.. hehe.. 
Okay, ini mokcik sudah merapu dah ni.. Tapi yang penting tunggukan esok yer.. Akan dipublish Link URL nyer..

ATTENTION: GA mokcik esok LAST, masih ada masa lagi sesapa nak join.

No comments:

Post a Comment

Sila Tinggal Jejak Anda Di Sini atau Apa2 Komen..

Latest Popular