Cadangan Wedding Gift

Assalaamualaikum warahmatullah..

Apa kabar ye anda semua? Harap dalam keadaan sihat walafiat. Sudah habis puasa enam Syawal? Mummy belum lagi, dapat cuti panjang.. Insha-Allah minggu depan hendak tunaikan. Doakan ye moga berjaya lengkapkan puasa enam tahun ini.

Pagi² ni singgah ke sini meluangkan sedikit masa, hendak berkongsi sesuatu dengan anda semua. Sedikit idea untuk dijadikan wedding gift atau door gift orang lain dok panggil. Bendanya sedang², tidak besar atau tidak kecil sangat. Sesuai dijadikan sebagai hadiah walaupun tidak pernah orang buat, apa salahnya kita yang buat, kerana zaman sekarang ini rata² semuanya memiliki smartphone. Apa bendenya?


Taraaa.....
Silicone Stand Phone Holder

Kalau tidak berapa rajin, atau hendak bajet, boleh hiaskan hanya dengan ikatkan saja reben, dan letak penanda 'Terima Kasih'. Kalau ada bajet lebih sikit, boleh masukkan ke dalam uncang bersama gula² atau apa² sahaja yang difikirkan sesuai. Atau.. kalau malas nak fikir, serahkan pada yang pakar. Insha-Allah mummy pakar jugak dalam hal door-gift ni.. Hehe..

Maklumat lanjut boleh klik gambar atau terus sahaja ke sini.

5 comments:

mujahidah maisarah said...

hehe first time tgok benda ni

anajingga said...

ada ye gadjet macam ni, kali pertama lihat..menarik juga kan..:)

Z@i Z@mR33 said...

pestime gak tgk bnda ni

Nurul Hidayah said...

Menarik juga ni.. :)

Suziana Ahmad said...

kalau tak mention nama benda tu memang tak taulah ada gadjet cam tu