Seminggu Lagi - Segmen Bloglist April 2014

Assalaamualaikum.

Hari Isnin dah kita. Masih ada 1 minggu lagi untuk join segmen mummy mencari senarai blog list yang baru, untuk mummy buat rujukan utama terbaru bila ada masa untuk berblogwalking.

Klik banner untuk info


Buat masa ni baru seorang yang ikut segmen ni dan mummy dah senarai kan dalam bloglist. Walaupun masalah yang text bloglist hilang tu masih terjadi, tapi mummy tetap listkan dan letak di bahagian sidebar kanan. Kawan² lain pun boleh ziarah kawan baru mummy ni untuk tambah kenalan dan saling berukhwah.

Mummy nak kena log-off dulu untuk ke dunia nyata. Sehingga ketemu lagi..



1 comment:

Nurul Faiz said...

dah join. hihi :)