Segmen Bloglist April 2014


Assalaamualaikum.

Bloglist Mummy dah lama tak diperbaharui. Lately, title gadget mummy tak nak appear, dan mummy dah pun buang sebab geram tengok.
Mummy ambil keputusan untuk adakan segmen ini untuk mencari bloglist yang baru.
Harap mendapat sambutan dari kawan² blogger semua.


SYARAT WAJIB:
1- Sila LIKE page² berikut:

Baby Chiko Bundle

Bundle Bobi

Kain Sulam Murah Meriah

Lady Kiki Bundle

NR Home Delight

Nozza Collection Online Shopping

2- FOLLOW blog ini atau ADD CIRCLE MUMMY. ( Ada di sidebar kanan)

3- Buat ENTRI RINGKAS dengan letak banner di atas atau letak banner kat blog masing² supaya kawan² blogger lain nampak, sebagai promosi untuk war-war segmen ini.
Link banner: http://1.bp.blogspot.com/-I0Upi5lUnmI/UysCHPn8YEI/AAAAAAAAMFE/9xzHtyHE8K4/s1600/segmen+carian+April+2014.jpg

4-Tinggalkan KOMEN penyertaan di sini.

SYARAT SUNAT: 
(optional)
1- Add facebook mummy sebagai friend anda (wajib letak id fb masing² dalam ruangan komen nanti).
Norxa نور ظریفة | Create your badge

2- Tinggalkan banyak² komen positif & membina di mana² entri yang ada dalam blog ini.


GANJARAN:
Ada dua ganjaran
*Tertakluk kepada SYARAT WAJIB & SYARAT SUNAT

Kategori A
5 blog dicari untuk disenaraikan dalam bloglist selama  lebih kurang 1 bulan- dari sekarang hingga hujung bulan April

Kategori B
Paparan like (bagi yang ada) page utama anda akan diletak di footage(rujuk bawah entri) 
setiap entri secara bergilir-gilir selama sebulan.
Dan juga review blog secara eksklusif dari mummy.


PEMILIHAN:
Kategori A : Undian oleh random.org
Kategori B :  Bilangan komen terbanyak sepanjang segmen berlangsung.


TAMBAHAN:
TIGA peserta pertama akan serta-merta akan dimasukkan ke dalam senarai bloglist untuk senang mummy nak wat blogwalking ~wink~

Selamat bersegmen.



5 comments:

NOR ROSZANA RAHIM said...

ana join.. jom follow blog ana skali... http://jantungk.blogspot.com/2014/03/segmen-bloglist-april-2014-by-macam.html

ann-zack smile said...

Tahniah anda orang pertama, dan dah termasuk dalam bloglist mummy..
Terima kasih sebab sudi join segmen ni.

anem zahar said...

http://anemzahar.blogspot.com/2014/03/segmen-bloglist-april-2014.html

Mummy-Ann said...

terima kasih dear anem sudi join.. baru 2 orang nie.. huhu

Nurul Faiz said...

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/03/segmen-bloglist-april-2014.html

https://www.facebook.com/nellycute