The Big Bad Wolf Book Sale 2013: 6-15 Dec 2013



Assalaamualaikum!

Ada sesiapa yang dapat pergi big bad wolf book sale ni takk.. Huhu.. Mummy baru je balik dari nak pegi situ. Otw ke sana jalan dah jem, walaupun jam dah sudah pukul 10 malam. Hancur berkecai nak ke sana, encik suam patah-balik, sebab dia memang jenis malas nak berjem.

Gambar Hiasan

Entah pukul berapalah jalan akan clear kan, tambah² dah nak tamat sale ni. Ada jugak kawan² yang pergi sebelum ni jam 1.00 pagi, masih ramai jugak orang. Harap² sale will extend the date.. Hehehe..

7 comments:

Khir Khalid said...

Ini yg jadi x larat nk pergi tu.. buat patah semangat pulak. Penangan hujung minggu tu.. :D

ann-zack smile said...

hmm.. itulah tue.. ujung minggu + tinggal 24 jam lagi sale.. hehe

Razi ten said...

Eh is it 24 hours or what? If nothing is oppose me I will go there on sunday

Cik Misstree said...

Sayang, saya dah tak duk Bangi. Kalau tdk, mahu 3-4 kali pergi Mines membeli-belah book sale.

ann-zack smile said...

ops.. my mistake.. recount-down.. only left 2 hours to go

ann-zack smile said...

saya lg rugi, xde sapa nak temankan pegi situ.. uwaaa

Cik Misstree said...

Insya-Allah, thn depan kita pi sama-sama. Boleh gitu?