WELCOME 2013

(Ini adalah sticky pos.. Scrol ke bawah untuk new entri)

Assalaamualaikum!

SELAMAT DATANG 2013



Mesti ada yang dah buat azam baru kan.. atau perbaharui azam lama yang tak terlaksana.
Bagi diri ini, azam adalah niat. Niat pula adalah penting dalam melaksanakan sesuatu perkara atau amalan.
Oleh itu, mulakan dengan niat, berazam dan sediakan pelan.
Niat mokcik tahun ini dalam dunia blogger, untuk mengenali lebih ramai lagi kawan² blogger.
Maka, mokcik telah berbesar hati untuk menganjurkan Giveaway di tahun baru ini.

Harap ada yang sudi untuk berkenalan dan ikut serta dalam GA ini.
Selain itu, ada sekelumit harapan agar tahun ini adalah lebih baik daripada tahun² sudah.. Begitu juga doaku untuk kalian.



Jom tengok dulu apa hadiah GA kali ini:
10 PENYERTAAN TERAWAL AUTOMATIK TERSENARAI KE DALAM BLOGLIST @MACAM²ANN SEHINGGA TAHUN DEPAN 2014
(Bilangan mungkin akan bertambah jika penyertaan melebihi yang dijangka)

hADIAh PERTaMa:
Top-up RM10 - MaXiS, CeLCoM, TuNeTaLK, DiGi
Tersenarai dalam Bloglist @MACAM²ANN Sehingga 2014
DISKaUN 50% (*tertakluk Syarat&Terma) di mana² kedai yang bakal/sudah anda LIKE di bawah
Hadiah Misteri

hADIAh KEDuA:
Top-up RM5 - MaXiS, CeLCoM, TuNeTaLK, DiGi
Tersenarai dalam Bloglist @MACAM²ANN Sehingga 2014

SIAPA BOLEH SERTAI:
Terbuka kepada semua yang ada akaun FACEBOOK


SYARAT² PENYERTAAN:
Insya_Allah Mudah Jer..
  • Buat satu Entri Ringkas yang tajuknyer bebas, iaiti tidak kisah korang nak bagi apa² tajuk pun.. kalau takde idea: leh letak 'Giveaway Macam-Macam-Ann 2013'
  • Letak gambar di atas, tak letak pun takper.. Asalkan dalam entri ada link ke blog ini >  http://macam-macam-ann.blogspot.com/ atau link terus ke entri ini..
  • Paling penting korang tinggalkan link korang kat ruangan komen di bawah ni, kalau tidak keberatan tinggalkan Id Facebook anda sekali
  • Jadi  FOLLOWER blog MACAM²ANN
  • Add Friend di facebook
  • Kena LIKE mana² pages atau semua pages berikut:

^_^
  • Akhir sekali TAPI TIDAK WAJIB - Minta bagi cadangan nama bakal kedai untuk mokcik bukak nanti if nak jual barang² berikut dalam satu kedai samada maya mahupun kedai real


Tarikh tutup: 15 Januari 2013


Ada niat juger untuk buat review entri bagi pemenang² nanti, tapi kurang yakin, sebab tak pandai sangat nak review orang. Nanti salah review kang orang marah la pulak.. Huhu..
Tapi niat itu penting.. Hehe.

Sekian. Terima Kasih

17 comments:

kak nora said...

selamat bersegmen n SELAMAT TAHUN BARU dari Bunda..

Mia Liana said...

selamat tahun baru ya ann..

CiK FizA said...

Salam. Cik Fiza join ya ! ^^

LINK :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2013/01/giveaway-macam-macam-ann-2013.html

** Dah follow cnie. Hee ^^

Follower ID :: Nur Hafizah Binti Zaidi

aqoustica said...

joined http://aqoustica.blogspot.com/2013/01/giveaway-macam-macam-ann-2013.html

wana wazm said...

join..
http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/giveaway-macam-macam-ann-2013.html

Lily said...

joined..
http://sweethoneyzz.blogspot.com/2013/01/giveaway-macam-macam-ann-2013.html

ShazlinaSaad said...

salam...
saya join ye :)

http://shazlina2417.blogspot.com/2013/01/entri-pertama-2013giveaway-macam-macam.html

Angel Love Soldier said...

saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/giveaway-macam-macam-ann-2013.html

As Lin said...

saya join http://ckod-ckodok.blogspot.com/2013/01/giveaway-macam-macam-ann-2013.html

nurul awatif said...

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Awatif join. Harap sangat ada rezeki. Amin.

http://superawesomecornetto.blogspot.com/2013/01/super-dooper-giveaway-by-macam-macam.html

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

shekechik join.. =)

http://shekechik.blogspot.com/2013/01/giveaway-macam-macam-ann-2013.html

ecah shaimi said...

ecah joined

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/giveaway-macam-macam-ann-2013.html

AFNI said...

selamat taun baru mokcik

Khairul Bariah Salleh said...

salam..sy join..tq..
http://www.mamakaybee.my/2013/01/giveaway-macam-macam-ann-2013.html

Cicie Ieqa said...

join !
http://syafiqaieqa.blogspot.com/2013/01/giveaway-macam-macam-ann-2013.html

Izyan Yan Cinnamon said...
This comment has been removed by the author.
Izyan Yan Cinnamon said...

Join harap2 adew rezeki..amin^^

Fb id:https://www.facebook.com/yancinnamon

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/01/giveaway-macam-macam-ann-2013.html