Peserta GA

Assalaamualaikum!

Hari ni takde apa stori nak hapdate, so, nak ambil kesempatan untuk senaraikan semula peserta²  yang dah sudi join GA mokcik yang tak seberapa itu.. Tapi yang penting tambah kenalan oke! Terima kasih juger diucapkan.. Penyertaan anda sangat dihargai!



Walaupun banyak kekurangan yang mokcik dapati dalam GA kali ini.. Maklumlah dah lama tak anjur GA dan umur pun makin tua, tambah²  termakan banyak semut kott..

Antaranya yang terperasan adalah tak mention macamana pemenang akan dipilih.. Huhu.. Maafkan.. Maafkan.. Minta dimaafkan daku.. So, diumumkan di sini bahawasanya pemenang nanti mokcik akan lantik juri, kalu takder juri, mokcik yang akan pilih kasih.. Kalu mokcik tak daya nak pilih.. Mokcik lantik lak random.org yang akan buat pilihan secara lawak rawak.

Berbalik kepada tajuk, di bawah adalah senarai peserta yang dah join, dan sudah pun di link kan secara automatik bagi penyertaan 10 PERTAMA:
  1. http://justforcontest.blogspot.com/
  2. http://angellovesoldier.blogspot.com/
  3. http://shekechik.blogspot.com/
  4. http://sweethoneyzz.blogspot.com/
  5. http://aqoustica.blogspot.com/
  6. http://ckod-ckodok.blogspot.com/
  7. http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/
  8. http://shazlina2417.blogspot.com/
  9. http://superawesomecornetto.blogspot.com/
  10. http://violetungupurple89.blogspot.com/
  11. http://www.mamakaybee.my/
  12. http://syafiqaieqa.blogspot.com/
  13. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/
Bagi yang ada masa, jom terjah belog mereka ni.. Belog diorang ni semua comel² belaka.. 


**Senarai peserta ini akan di update dari semasa ke semasa

3 comments:

As Lin said...

Wah no 6 la..perasan popular jap..pewit2..

ShazlinaSaad said...

wah, akak yg ke 8 join eh..hehe..bes2

Izyan Yan Cinnamon said...

no 13 ;)