Meet Danish Rayyan

Assalaamualaikum!


Hari Ahad lepas, keluar outing dengan Danish Rayyan, nak gi makan nasik minyak kat Kluang. Tapi tup-tup, kereta rosak, terpaksa buat keputusan patah balik, sebelum kereta rosak lebih teruk. 

Oke, ini entri khas Danish Rayyan, anak sedara hasben - yang dah lama 'Mak Long' tak tengok.. Hehe.. Meh² sini mokcik nak tayang gambar² latest Danish Rayyan yang sempat di snap semasa Danish Rayyan berada di sini selama 2 hari..






Danish Rayyan & sista - Alisha


Nota: Rindu lak kat Danish Rayyan..

3 comments:

Aida Omar said...

macam2 aksi dia buat eh..hehe

IllyNabila Zanal :) said...

sedap nama 'danish rayyan' :)
btw,saya dah follow sini :)

Nz said...

Aida: ahakhakhak.. mmg beraksi dan senyum manis jer pd malam yg pakai baju pink tuh..

Illy: Nama dalam surat beranak dia - Alexander Danish Rayyan.. huhu