Kucing Hilang

Salamualaikum!

Wehuu.... Dah 3 febuari lah hari ni.. Semalam x dan pun nak up kan this belog. Ada citer sebenarnye nak tulis.. tapi lupakan lah sebab ada citer lagi hot untuk disyer hari ni... 

Pasal kucing hilang...Tapi bukan kucing mokcik! Tapi kucing si Hanis Zalikha yang hilang! Hari ni tetiba rasa rindu nak gi jenguk muka Hanis. Tetiba terbaca lak sal kucing dia ilang.. Sedih maa.. Mokcik boleh rasa apa yang tengah Hanis rasa sekarang. 

Kucing Hanis yang hilang. Dah macam karpet 

Becoz my cat pun pernah hilang.. Hilang dan x kembali. Ada jugak yang hilang pastu tetiba ternampak di suatu tempat selepas setahun, tapi memang takder rezeki kot.. Dia macam dah ilang ingatan.. Tak nak balik, dan dah lupa tuan ia! Sob..sob..sob.. Tempat tu dalam radius 1 kilo jer.. dari rumah ku.

ini kucing mokcik

Berbalik kepada citer kucing Hanis. Sementara masih baru ni, sesiapa ada ternampak kucing si Hanis tolonglah berbuat sesuatu. Sini mokcik sertakan lagi gambar kucingnyer. Namanyer Nougat. Si Hanis ni mesti suka makan naget. Ngee.. Jangan marah yer Hanis Jalikha.

Missing Cat

If found, please return to Hanis Zalikha

4 comments:

kakyong said...

kucing antara bunatang kesayangan Rasulullah..

salam maulidur Rasul//

mokcik ann said...

iya betul tue k,yong..

Marilah kita byk2kan selawat ke atas Nabi kita.. Semoga kita semua dapat syafaat dari baginda kelak. Amin

Adam Haiqal said...

ohhh... how sweet *sambil tgn didada*

siap tuliskan entry utk beliau lg..
kalau kucing adam ilang nnt,boleh tuliskn entry x?heh.

kesiann..biasanya org ckp,klu benda yg kita syg tu dtg semula pada kita,it means dat dia mmg milik kita.klu dia pergi dn x kembali,we have to move on..saba ye :)
sy pun pernah rasai kehilangan kucing kesygn jgk...

mokcik-ann said...

Boleh jer kalu pasal kucing..
Jangan psl awek yg ilang sudaa