Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah


Assalaamualaikum!

Salam kenal ye Wawa..
Hari ni kemaruk join GA lak.. 
Lepas belog tinggal usang entri. 
Apa tunggu lagi..
Jom lah join sekali...
Jangan segan².. Klik jer banner kat atas tu ekk!

Syarat-syaratnye simple je.
  1. Semua kawan-kawan boleh join giveaway ni. Tak terhad. Dan juga terpulang kepada individu berkenaan untuk follow blog Wawa atau tidak. 
  2. Tajuk entry mestilah "Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah"
  3. Letakkan sekali gambar di atas.
  4. Kemudian, tinggalkan link u olls beserta dengan entry masing-masing di ruangan comment. 
  5. Tarikh mula giveaway ni pada 17hb February - 15 March 2012.. 
  6. Genap 12 mlm, 15 March 2012...giveaway ni akan tutup. :)
Hadiahnyer pulak:

Pertama :
  • Face mask from The FaceShop Korea
  • Fridge Magnet Korea
  • Keychain Korea
  • Chopstick
  • Uncang Cute.
Kedua :
  • Face mask from The FaceShop Korea
  • Fridge Magnet Korea
  • Keychain Korea
  • Chopstick
Ketiga :
  • Face mask from The Etude Korea
  • Fridge Magnet Korea
  • Keychain Korea
  • Chopstick

~Wish me Luck!!~

6 comments:

wawa abdullah said...

terima kasih dear coz join giveaway sy..i'allah..sy doakan awak berjaya..

gud luck! :D

FH said...

goodluck :D

kakyong said...

hadiah tu memang sgt2 menarik.. hrp2 sempat lah nak join nanti..

LINDAHERY said...

salam kenal & good luck

h A n Y s said...

Gudluck~ jemput join GA saya juga jom..;)
@
http://trio-fabulous.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html

Nz said...

tkasih hanys.. insya-Allah i will