Review Miecyber's Blog

Assalaamualaikum!
Cara menyertai

1.Blogger  perlu buat posting Review Miecyber's Blog.

2.Berikan pendapat anda mengenai Miecyber's Blog  

3  Ceritakan tentang Giveaway yang sedang berjalan ini,

4.Letak banner Giveaway di dalam entry dan link kan kepada entry ini.

5. Klik Like Fanpage Penaja Giveaway

Panaja Pertama

Penaja Kedua

6. Postkan link giveaway anda di bahagian komen

Hadiah Untuk Review Yang Paling Menarik

a. Top up RM 30 & Cenderahati
b. Top up RM 20 Cenderahati
c.Top up RM 10 Cenderahati

Giveaway ini berlangsung selama 3 minggu bermula 21 hb Januari 2012


Pendapat tentang Miecyber's Blog:
Kadang macam laju kadang takk, mungkin sebab line internet kot. 
Yang pasti memang laju dari nak bukak blog saya ni. Hehe..
tapi kalu "My Blog List" tu dapat di pendekkan lagi jadi 'Show 5 blog' ke mungkin akan melajukan lagi loading blog anda.
"About Me" rasa patut letak kat atas kot..  
atau bawah.. asalkan sudut di penjuru atau hujung sekali..
Itu pendapat saya jer kan.. (^_^)

Harapan:
bestnye kalu dapat pergi taman negara.. tak nah sampai situ.
Wish me luck!

4 comments:

Hairun Azmi Hashim said...

Terima kasih kerana join Giveaway Sulung Miecyber's Blog.:D

mokcik-ann said...

Samer2..

Malaysia Networks said...

salam..

saya juga nak mengajak mokcik-ann dan Hairun Azmi Hashim tuk join contest blog saya

hadiah adalah wang tunai USD50 akaun Paypal . Kalau takde akaun paypal, wang tunai akan di bayar ke akaun bank tempatan mengikut kadar tukaran wang asing. Jumlah hadiah lebih kurang rm 150.

Caranya amat mudah, hanya ikut syarat2 yang di wajibkan anda dah layak untuk disenaraikan sebagai peserta, seterusnya menjadi pemenang



untuk maklumat lanjut

http://malaysia.topglobalsite.com/p/contest-malaysia-top-blogger.html

kakyong said...

wah ada giveaway review blog yer..

nak g intai2 jap lagi..