Rumah Terbuka Aidil Adha 2011

Salam Ceria..

Selamat berhari raya korban kepada para blogger yang beragama Islam, dan selamat bercuti kepada blogger penganut agama lain.

Musim² perayaan selalunyer, agensi atau badan² tertentu akan buat rumah terbuka kan.. Terutamanya badan kerajaan yang berpusat kat putrajaya nun.. Ehem.. Takde ke?

Sejak semalam, mokcik duk usha kat televisyen. Kot² ada jemputan Rumah Terbuka Aidiladha. Tapi kuciwa, satu pun takde yang buat kat putrajaya. Ahak. Think positive. Mungkin belom lagi kot.

Gambar hiasan Ehsan dari Gugel

Ketahuan, hari Khamis ni kat Kg. Pdg. Jawa. Ada Majlis Rumah Terbuka Deepavali. Hu-hu.. yang mokcik carik Rumah Terbuka Aidiladha. Jauh lak tu nak ke sana. Harap² nanti ada jugak rumah terbuka lain akan menyusul. Kalu ada sesiapa yang tahu, tolon inform kat mokcik yek.. Mana tahu leh terserempak pulak dengan uols. Kan. Kan?

Nota mokcik: Rumah Terbuka mokcik belom bolih buka luas². Nanti bujet lariiik >.<


5 comments:

hawiz said...

hurmm...nak gak!

fiQ'Ra said...

hehe, best nya ada open house :)

Eyda Dania said...

wow..wt open house xajk..hehe.=)

Dalila Hamid said...

salam aidiladha

EmpayarUtama said...

Tak berkesempatan. Tp kalau aku terbabas ke sana jangan lupa masak sup yea :)