Tiada Lagi Rahsia - BE Susut

Ehsan gugel

Assalaamualaikum.

Rata² daripada pemerhatian mokcik semasa buat lawatan dari belog ke belog. dah kurang orang nak cerita pasal BE. Agaknyer orang lain dah lali dah dengan BE ni.. Dah tak heran dah, sebab dah berkepuk masuk kot.. Macam dalam gambar kat atas, simpan bawah tilam jerk..

boleh nampak ke figure tuh.. jgn cuba intai, nanti juling..
Tak kisahlah.. kali ni mokcik nak gak show off pasal BE mokcik yang tengah berlangsung. Lau tak silap minggu lepas sampai 5 BE yang tersenarai, tapi hari ni hanya tinggal 3 jerk.. Okaylah daripada takder kan?!

Sekarang, mokcik tengah tunggu jer ni nak gi cash out.. huhu.. Harap dapat keluarkan ia cepat.. lau cukup amaun boleh lah yekk..

Jadi, peluang yang ada, mokcik nak ucapkan terima kasih lah pada ncik Nuff dan kepada pengunjung semua yang dah buat mokcik separuh sedar gumbira nie.. Huyeah².. Opss.. Alhamdulillah....

Nota: Kalian doakan lah ia cepat terlaksana.. Moga korang pun sama dapat ganjarannyer..

5 comments:

NURUL ASHIKIN said...

tahniah... saya tumpang seronok

mokcik-ann said...

yeah.. macieh.. mari beronot2.. hihihi

gnesop.com said...

wah.. kayo..Be byak melekat :)

mokcik-ann said...

oh-hoo.. blom kayo lagik.. tolon la kayakan cepat sket... hehehe

♥Aien Najwa♥ said...

saye lagi tumpang seronok...hehe..=)