Tips for Stronger Teeth


Ehsan from Mr. Google
The
quality of your teeth is often used as a measurement of your general health. 


Keeping your teeth strong and healthy not only gives you a pearly white smile, it protects your mouth and other parts of your body.

Cavities and infections in the mouth can cause a range of other ailments such as ear infections and mouth pain.


Here are some steps to follow for strong, healthy teeth:

Was here

Salamualaikum.

Pernah tengok lambang ni takk..



Tinggalkan Jejak Anda

Assalamualaikum Warahmatullah..

Jom tinggalkan link anda di sini!




S.O.S

Salam to all dear reader

Jom Save Our Seafood - S.O.S

Tak penah dengar? Baru dengar..? atau ada terdengar-dengar.. Meh sini nak tolon citer.. tapi x leh citer panjang-panjang.. Ann ada kerja lain nak buat.. Ni citer org WWF.. so, biar diorang lah yang citer.. kat sini Ann nak tolon promote jer.. untuk save our seafood.. pasal Ann pun suka makan seafood.. ngee

Uols suka makan seafood apa?
Jom check tengok kat list warna-warni kat bawah tu.. 

Apa korang sarapan pagi tadi

Salam Semua...

Korang sarapan apa tadi?
Lihatlah... apa yang hampir saja.. ann termakan...


Karipap

Hahaha.. takder niat pun nak reveal dari mana ann dapat karipap ni.. yang pasti bukan homemade daa.. tapi just nak kongsi pandangan dengan anda pembaca semua.. 
  • jangan makan di tempat x cukup cahaya- dikhuatiri x nampak apa yang hendak ditelan
  • jangan lupa baca basmallah sebelum makan - ini ajaran nabi kita
  • jangan lupa baca hamdallah lepas makan - sunnah nabi gak ni
  • jangan makan sampai habis - tinggal lah sket untuk orang belakang
  • jangan lupa cuci tangan sebelum&selepas makan - hmm.. td ann cuci ke tak tangan... haha kantoiii
  • jangan lupa kemas meja lepas makan - jika anda orang terakhir yang makan! haha.. tp kat rumah xder muka lain tukang kemas, x kira lah last ke first.. akaq jugak..

opps... ada lagi sikit tambahan..

Baru Berjinak Ngan Nuffnang

Ermm.. org ada nuffnang.. ann pun nak kena ada gak.. tp tu lar.. 
ann tgh blurr.. masih blurr-blurr ngan benda nuff - nuff nih.. 
caner leh dpt uit yer!
Best-best.. kalu pasal uit mmg best... ngeeee

Kawan2 otai tolon ler apa-apa yg patut yer.. tolon mengtrafiickan blog ann ni ker.. ngeeee


Petua murah rezeki- untuk semua

Amalan-amalan ini menjadi sebab Allah limpahi hamba-Nya dengan keluasan rezeki dan rasa kaya dengan pemberian-Nya. Berdasarkan konsep rezeki yang telah diperkatakan, Allah memberi jalan buat setiap hamba-Nya untuk memperolehi rezeki dalam pelbagai bentuk yang boleh menjadi punca kebaikan dunia dan akhirat. Di antaranya: