Was here

Salamualaikum.

Pernah tengok lambang ni takk..





Or u have been there too?
Pada yang pernah lihat atau tidak.. Memang dah tertulis dah bawah lambang tu kan.. 'Shahzan Inn'. So.. Kali ni Ann just nak show-off sikiit jer.. Ann was there... Ngeee

Eh, apa lak nak show-off ni, tak baik lah menunjuk².. 

Tapi Ann biasa tengok orang tunjuk² gambar, tulis² status - e.g. 'Penat... baru balik dari India', 'Agak sejuk juga kat Australia skrang ni.. bla.. bla..' kat wall fesbuk diorang, pos entry kat blog lak citer macam², pasal besday anak wat kat McD sekian²..  bagi besday present mahal² kat anaknde tercinta.. ataupun kisah gi makan kat foodcourt disneyland lah, eh! wujud ker tempat tuh.. Ngeh! 
So, kira Ann punyer pos entri ni biasa jer kan.. Ngee

Apa yang best sangat.. Sampai nak show-off la pulop.. Apa yang kita rasa best itu adalah.. Sebab kita jarang² dapat sampai ke tempat berkenaan yang kita rasa teruja ituw. Kalu dah selalu sangat pergi mana ada dah ia punya aura keterujaan tuh.. Adakah anda setuju ngan pandangan ku ini? Setuju jer lah yer..

Tulisan ini xder tujuan untuk buat komen apa² pun pasal Shahzan Inn, hanya nak bagitahu korang..  Tapi korang jangan bagitahu orang lain, yang Ann bagitahu yer.. Janji?!

Mee kari kat situ.. Best gilerr... Gilerr pun tak best macam tuh... Ngee.. Itu jer ler yang best nyer.. Selain daripada dapat makan free dan menginap free.. Ada ler sekeping-dua gambar Ann sempat edit untuk tatapan bersama.. Selamat menatap lah yer..



Di sebalik keseronokkan itu, sebenarnyer terselit gak rasa tegang sedikit.. Alkisahnya keberadaan di sini bukannya semata-mata pergi beronok-ronok.. Tapi atas urusan kerja.. Nah.. Buktinya, untuk tidak rasa stress sangat.. Sempat jugak memetik dua-tiga keping gambar semasa mengadap kerja. Kerja.. Oh.. Kerja...


So, korang pun dah tahu lah kan.. Afsal dapat makan free semua tu tadi.. Fasal apa? Fasal.. Urusan kerja, dan semuanya boss yang bayar.. Ngeee..


p/s: Ini adalah perkongsian pengalaman yang tak seberapa sahaja, tiada kaitan dengan sebarang show-off yang digembar-gemburkan.

Adios.

2 comments:

ann said...

mesti tgk entry ni full.. kalu nak kenal mokcik.. ngee

Self-Taught said...

Interesting blog, I'm following on google, number 35. Invite your readers to visit a blog with a lot of English tips, welcome friends. Carlos from Brazil