S.O.S

Salam to all dear reader

Jom Save Our Seafood - S.O.S

Tak penah dengar? Baru dengar..? atau ada terdengar-dengar.. Meh sini nak tolon citer.. tapi x leh citer panjang-panjang.. Ann ada kerja lain nak buat.. Ni citer org WWF.. so, biar diorang lah yang citer.. kat sini Ann nak tolon promote jer.. untuk save our seafood.. pasal Ann pun suka makan seafood.. ngee

Uols suka makan seafood apa?
Jom check tengok kat list warna-warni kat bawah tu.. 





*Sila download kat link atas utk original size/ dptkan pocket size


Adakah korang telah terlibat secara langsung menghabiskan sumber laut? If Yes.. tolon lah kurangkan yer..
Kerna apa? Nanti nak makan apa?
Vegie pun boleh kan...

7 comments:

apiz said...

mokcik ann
macam mana nak sorokkan logo nuffnang pada iklan nuffnang?

ann said...

apa mksd anak apiz ni..? mokcik ni newbie lagi ngan nuff-nuff.. kurang periksa pulop

apiz said...

iklan nuffnang tu mokcik pasang sendiri kan?
perasan x xlogo kecik perkataan nuffnang... mam mana mokcok buat?

ann said...

emang pasang sendiri.. ada tiga pesen iklan kan.. 1.yg kat header.. 2.sidebar satu.. 3. rectangle.. yg mn anak apiz mksudkn? tp xder lak mokcik pi sorok².. mokcik ikut jer arahan mcm yg ncik nuff suruh pasang tuh.. :))

apiz said...

oooo kat apiz punye ada banner kecik tulis nuffnang.. nak buang tp x tau

nabil_potter said...

salam perkenalan..
nice blig..
Shot Box xde ke?

ann said...

ada.. tp hari/mlm ni ia malu kot nak kuar.. aiyak.. nanti mokcik check yer..