Baru Berjinak Ngan Nuffnang

Ermm.. org ada nuffnang.. ann pun nak kena ada gak.. tp tu lar.. 
ann tgh blurr.. masih blurr-blurr ngan benda nuff - nuff nih.. 
caner leh dpt uit yer!
Best-best.. kalu pasal uit mmg best... ngeeee

Kawan2 otai tolon ler apa-apa yg patut yer.. tolon mengtrafiickan blog ann ni ker.. ngeeee


Masa time ann wat blogwalking kat blog kekawan otai, kagum ada.. penin pun ada sama... pasal per?! Pasai.. ann pikir, caner lah korang leh ada idea, nak post apa kat blog korang tuh.. huhu.. penin mmg peninlah.. hahaha.. tp hakikatnyer.. ann akan cuba gak untuk meng-ada-kan idea.. plus masa dan time untuk mem-blog-kan apa2 yg patut... sebut betul-betul.. "mem-blog-kan".. bukan "mem-block-kan" yer! hmmm...  
chaiyok!!

8 comments:

kobEj0rdan~ said...

cik ann kene la rajin blog walking:)

ann said...

yeah.. mekasih konEjordan atas nasihat.. mmg tgh berkobar wat blogwalking ni.. ngeee

DKosongLapan said...

awok baghu mule berblogwalking....sebelom ni malehhh......sekaghang ni baghu nampak gunenye BW

ann said...
This comment has been removed by the author.
ann said...

baru adakan bende alah nuff ni, so baghu lah rajin nak blogwalking.. sebelum ni selalu catwalk jerk.. :p

yahaya said...

betul kata kwn2 diatas kena rajin BW..

ann said...

bw sudah.. traffik pun boleh larr.. tp bila nak terpilih dr advser ni.. apa kekwn isi dlm keunikkan diri tu yer..

ann said...

rahsia ekk.. ngeee
agak2 lepas rajin wat bw.. brp lama kena tunggu utk dpt earning yer.. musykil ni